picisto-20150131151215-522580

Malmö Life’s Krönikörer

Varje vecka kan ni räkna med att få de tre U:na här på Malmö Life´s första sida; ni kommer att bli Underhållna, Uppdaterade och Utbildade. Vi tror starkt på att ”Varje dag är en möjlighet att lära sig något nytt” därför har vi tagit in ett fantastiskt gäng med fasta krönikörer som kommer att förgylla era veckodagar, samtidigt som ni kan räkna med gästinhopp från andra enastående profiler som gärna delar med sig av sin syn, sitt liv eller sin kunskap. I nuläget så vill vi att ni bekantar er med våra 3 fasta krönikörer som kommer att dyka upp med sina fabulösa texter här på MalmoLife.se varje vecka.


Andréa Grünenfelder: Andréa är dotter till en av Sveriges största fotbollstränare Zoran Lukic, så hon har suttit med i sportvärlden praktiskt taget sedan födseln. Rest och bott i alla jordens hörn, men är nu en kreativ, träningsglad mamma som slagit sig ner med sitt skidproffs i Schweiziska Alperna.

Mitt namn är Andrea Grünenfelder – ett svårt efternamn att uttala eller skriva, anser många så den enkla förkortningen på det långa efternamnet är Grue. Jag är från Stockholm, men bor sedan några år tillbaka i Schweiz tillsammans med min man och min son Nicolas. Jag älskar att träna, röra på mig, resa, jag brinner för mode och en hälsosam livsstil. Min stil är minimalistisk privat men jag drar gärna färger och mönster på mig så fort det är dags att träna, som en kompensation till min annars rätt gråa, vita eller svarta – skandinaviska – garderob.

Jag tränar ofta och gärna, men anser att man absolut inte får överdriva. Jag tar hellre en eller två dagars paus mellan mina träningar än att köra mig själv till botten med träning. Träning och hälsa är viktigt, men ska också vara kul; även när det kommer till maten kombinerar jag gärna det som är supernyttigt med ”guilty pleasures” ett par gånger i veckan. Jag tycker att man ska ha en bra balans med det mesta, så även med maten och träningen.

Här på MalmöLife kommer jag bidra med träningsartiklar, tips och tricks och det ser jag fram emot. Annars bloggar jag på http://rawness.se/blogg/fitfemme/Andrea Grue

Elina:
Elina är uppvuxen i Sverige men har bott i Washington DC i USA de senaste fyra åren, där hon jobbar för ett av världens största företag, Hilton’s internationella huvudkontor. Hon är en sprudlande karaktär som har upplevt det mesta i livet. En sak vi kan lova är att i Elinas krönikor kommer det aldrig bli tråkigt.

Jag älskar mitt jobb och när jag inte befinner mig på kontoret spenderar jag helst min tid på gymmet, med min kille, med att koka ihop nyttiga måltider, eller så brunchar jag med mina svenska tjejkompisar. I mina krönikor kommer du få läsa en hel del om livet i USA, träning, hälsa samt åsikter om det ena och det andra. Följ mig gärna på Instagram:  @ElinaUSAIMG_2842

Josabeth Sahlénius:
Josabeth är en tvåbarnsmamma boende i Göteborg och jobbar som Communications Manager PR/Social Media på ett stort, internationellt företag. Hon driver den en av de största kändisbloggarna i Sverige, En Bitter Blondin och har varit radiopratare i Morrongänget på Mix Megapol där hon delat med sig av det hetaste kändisskvallret och nu är hon med oss på Malmö Life.

Hej! Josabeth heter jag. På min blogg En Bitter Blondin får du serverat ALLT det färskaste kändisskvallret från Hollywood – samt hemligheterna BAKOM skvallret du läser i veckotidningarna. Utöver mitt jobb, som kan vara ganska krävande, pusslar jag ihop vardagen med mina två barn, snart 5 och 7 år. Håller också på att gå igenom en skilsmässa, tyvärr, så lite av bloggen handlar även om detta tunga ämne.

I övrigt är jag en skönhetsjunkie och frossar i skönhetsprodukter för både utsida och insida, såsom greens, kosttillskott och fräscha smoothies. Allt detta nyttiga kompenserar jag med en hel del champagne och afterworks på stan då jag försöker anpassa mig till mitt nya liv som singel :).

Varje vecka här på Malmö Life kommer jag ge er de tre största snackisarna inom kändisvärlden så ni alltid, alltid är uppdaterade! 😉
Bitterblondin.se
Bitter Blondin på Facebookbitter-blondin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>