IMG_1114 - version 2

Välkomna! ”Vi som Driver Malmö Life”

Hej och Välkomna till Malmö Life.

Malmö Life ägs och drivs av Vicktoria Murawska. Vår ambition är att skapa en samlingsplats i en cool miljö med utgångspunkt i Malmö och sträcka sig över södra Sverige. Med Malmö i fokus kommer vi att hålla pulsen på händelser i och utanför staden.

Genom våra noga utvalda bloggare. krönikörer och artiklar, vill vi ge intressant läsning inom olika kategorier.Malmö Life finns på Facebook , Instagram och Twitter – följ oss gärna där!

Vicktoria Murawska:

En driven tjej, som alltid har många bollar i luften. Har bloggat från och till i snart 10 år. Från början en hästtjej som haft hästar i 15 år, innan hon flyttade ner till Innsbruck i Österrike för attt studera Psykologi och Anglistik, samt språk i nästan 5 år. Vicktoria har jobbat mycket med sportevent, spenderade nästan 10 år inom Världs Cupen i backhoppning runt om i Europa där hon jobbat med allt från organisation, press till TV, eventplanering och översättningar, under en säsong var hon även presstalesman för Polska Backhoppningslandslaget. Vicktoria har även jobbat vid välgörenhetsevent med kändisar och sportsmän, under EM i simning, samt andra internationella tävlingar runt om i världen. Hon talar 7 språk och har bott ett år i Rio de Janeiro i Brasilien. 2014 återvände hon tillbaka till Malmö för att ta sig an nya projekt med Sverige som bas.

10404089_10153018134099129_7539249913837887874_n
Vicktoria driver vår modeblogg här på Malmö Life – Confessions of a Shopaholic

Instagram: @vicktoriamurawska

Twitter: @VicktoriaM

Facebook: Confessions of a Shopaholic

En reaktion på “Välkomna! ”Vi som Driver Malmö Life”

 1. Yousra Said

  Hej!

  Jag heter Yousra Said och jag skriver från teaterförening Alwan! Vi på Alwan ska börja ha ha tjejkvällar i vår lokal för att fira den kreativa kvinnan f.r.om 16 augusti, och vår första event kommer att handla om mode och skönhet. Vi ska ha en mode show för att avsluta kvällen med, men innan dess så kände vi att det skulle vara intressant för våra medlemmar om vi också hade talaren som kunde prata om mode och skönhet. Vi tycker jätte mycket om ert blogg, och därför ville jag fråga er om ni skulle vara intresserade om att komma till vår invigningsfest den 16 augusti och prata lite om mode eller annat intressant?

  Tack i förhand och ha en trevlig sommar :)

  Mvh
  Yousra

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>