picisto-20150203094505-639219

3 Snackisar – Veckans Mesta Kändisskvaller

Här kommer er injektion med kändisskvaller av Malmö Life’s krönikör: en Bitter Blondin. 3 Snackisar från veckan som gått, dvs Veckans Mesta Kändisskvaller!

Som jag berättade om för drygt ett år sen, håller pappa Kardashian – aka Bruce Jenner, 65 – på att genomgå ett könsbyte och bli kvinna. Och nu är det ingen hemlighet längre… pappa Bruce har nämligen fått kontrakt på en egen dokusåpa som kommer att följa hans resa mot ett kvinnligt liv. Alla Bruces 10 barn (sex biologiska och fyra styvbarn) står bakom hans beslut… den enda som vägrar att stötta honom är f.d. frun Kris Jenner. Inte så mycket för att han ska byta kön – utan för att hon inte lyckades få dokusåpa-dealen först.

 

 

 

 

Att designers brukar sponsra kändisar med gratisprodukter är ingen nyhet. Men en viss filmstjärna har tagit det till en helt ny nivå… Hon tjänar nästan lika mycket på att synas med designerväskor som hon gör på sina filmer! Kan ni gissa vem det är? (svar komer i nästa veckas 3 snackisar)

Och så kanske ni har läst om Justin Biebers ångestfyllda ursäkter om sitt tidigare dåliga beteende. Han har ju gått ut hos både Ellen och spelat in en egen video där han ber sina fans om förlåtelse för att ha ”uppfört sig som ett svin”. Och de flesta verkar tro på det… men hela ursäktsvalsen är ingenting annat än en mycket välregisserad PR-kupp.

Läs mer på en Bitter Blondins Blogg!

Glöm inte att kika in nästa vecka för att läsa mer!

En reaktion på “3 Snackisar – Veckans Mesta Kändisskvaller

  1. Weronika

    Ve4lkommen in till mig ! Du har se5 re4tt, en port/df6rr behf6ver inte vara utsirad ff6r att vara veakcr. Det e4r det som e4r det fina i kre5kse5ngen. Din andas verkligen sommar och doft av hf6!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>