bobbi cristia brown gay dead murder nick gordon

3 Snackisar – Veckans Mesta Kändisskvaller

Då var det dags för det mesta kändisskvallret för veckan som gått igen. Här har ni veckans 3 största snackisar by Bitter Blondin.

Vi börjar dock med att avslöja vem kändisen är som tjänar nästa lika mycket på att synas med märkesväskor, som på sina filmer, som vi nämde i förra veckans 3 snackisar,

för er som inte lyckades gissa sig till det så gäller det Reese Whiterspoon.


Sports Illustrated är tidningen som får ett uppsving en gång om året då de presenterar sitt årliga baddräktsnummer (resten av tiden handlar det mest om sport). År 2015 är första gången någonsin de har med en ”plus-size” modell. Men modellen själv är inte speciellt nöjd att kallas stor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bobbi Kristina Brown ligger fortfarande i koma. Läkarna har nu sagt att det inte är mycket mer de kan göra, och att det är dags för hennes pappa att fatta det svåra beslutet att koppla bort respiratorn. Under tiden har nya, skrämmande detaljer om Bobbis förhållande med Nick Gordon kommit fram.

 

 

Och så ryktas det att en viss manlig, drömsnygg TV-stjärna med fantastiskt hår som nyss skilt sig från sin fru är… bög. Kan ni gissa vem det är? Svartet dyker upp i nästa veckans mesta kändisskvaller.

Läs mer på en Bitter Blondins Blogg!

Glöm inte att kika in nästa vecka för att läsa mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>